Один з лідерів підволочиського «Збруча» став гравцем ФК «Нива»

2018-07-07 11:39:51.000000

21-річний захисник підволочиського «Збруча-Агробізнес» Павло Макогон підписав трудову угоду з футбольним клубом «Нива» (Тернопіль). У новій команді, за повідомлення їхньої прес-служби, футболіст виступатиме під 16 номером.

Вихованець львівського футболу може успішно зіграти, як у центрі захисту, так і на позиції опорного півзахисника. За свою ще коротку футбольну кар’єру Павло Макогон встиг зіграти за львівські "Карпати" та ПФК "Олександрію". А весь 2017 рік та початок 2018-го Макогон виступав у Тернопільській області за теребовлянську «Ниву». З останньою здобув перше місце в першості області, став кращим гравцем чемпіонату та удостоївся капітанської пов’язки. Після того, як команду в Теребовлі наприкінці квітня було розформовано, Павло перебрався до стану дебютанта вищої обласної ліги – підволочиського «Збруча». В цій команді він одразу став гравець основного складу і лідером. Не в останню чергу впевнена гра Макогона стала причиною того, що колектив з Підволочиська ділить 2-4 місця у турнірній таблиці команд вищої ліги та пробився до півфіналу обласного кубка.

В офіційних матчах за аматорські команди Тернопільщини Павло Макогон зіграв у 48 поєдинках та відзначився одним забитим голом. 39 поєдинків він провів за теребовлянську «Ниву» і 9-ть – за «Збруч-Агробізнес».