Свято футболу прийшло у Білокриницю! (+фоторепортаж)

2018-05-17 09:02:47.000000

16 травня прийшло справжнє свято футболу в Білокриницю, що на Кременеччині. Там відбулося урочисте відкриття обласного футбольного сезону.  Нагадаємо, це мальовниче село представлене в чемпіонаті Тернопільської області футбольною командою «Арсенал».

Футболгра мільйонів. У кожному куточку планети є свій слід від футболу. Багато мільйонів людей з різних континентів і країн об'єднуються на півтори години, щоб подивитися видовищну гру. За ці 90 хвилин можна побачити безліч емоцій: радощі, сльози, сміх, розпач, обурення... Футболвид спорту, який викликає великий ажіотаж у суспільстві, саме тому в нього грають від маленького хлопчика до старого дідуся. У Кременецькому районі футболу відведена належна роль, незалежно від результатів матчів, – відзначив на відкритті голова Кременецької районної державної адміністрації Володимир Козубський.

Велика роль у тому, що в Білокриниці є футбольний колектив «Арсенал» та красень-стадіон належить ентузіасту, капітану команди Руслану Тарківському, за що, від імені Федерації футболу Тернопільської області ми йому безмежно вдячні.

Варто нагадати, що футбольний клуб у Білокриниці створено у 1990 році. За останніх чотири роки, з 2014 року, відколи Руслан Тарківський почав займатися ним, на місцевому районному рівні «Арсенал» здобув кубків та призових місць більше, ніж за попередні 14 років. У сезоні-2017/18 білокриницька команда брала участь у Лізі чемпіонів Тернопільщини, де дійшла до чвертьфіналу. Зараз успішно виступає у перші обласній лізі. Цьогоріч суттєву допомогу клубу надала Білокриницька сільська рада, виділивши 200 тис. грн.