«Агрон-ОТГ» поповнив склад ще одним футболістом (+фотофакт)

2018-05-05 08:37:01.000000

Вчора ми повідомляли, що до чемпіона Тернопільської області 2017 року – великогаївського «Агрону-ОТГ» перейшов півзахисник теребовлянської «Ниви» Руслан Луцик. І ось стало відомо про ще одне поповнення у стані «Агрона». Новачком команди став ще один гравець середини поля і теж з Теребовлі – 21-річний Михайло Штанкевич.

– 4 травня після тренування «Агрона» відбулася зустріч президента клубу Юрія Романовича Березовського та почесного віце-президента Олега Андрійовича Кохмана з новобранцями нашого колективу Русланом Луциком та Михайлом Штанкевичем, які сьогодні приєдналися до команди. Вітаємо хлопців і бажаємо успіху в нашому колективі, – розповів голова громадської організації Футбольний клуб «Агрон» ОТГ Великі Гаї» Сергій Зендран.

Михайло Штанкевич розпочав виступи за теребовлянську «Ниву» з початку 2016 року. За цей час провів 54 матчі та забив 6 голів в аматорському чемпіонаті України та у чемпіонаті області. До кар’єри в Теребовлі встиг пограти за команди різних вікових категорій у дніпровському «Дніпрі» (27 поєдинків, у яких забив два голи) та ФК «Олександрія» (3 матчі).