На другий подвиг збірній Тернопільської області не вистачило фізичних сил

2018-04-25 15:35:41.000000

Сьогодні, 25 квітня, збірна Тернопільської області у матчі за вихід до фінального раунду Кубку регіонів, перемагаючи після першого тайму опонентів з Івано-Франківської області, таки змушена була зійти з дистанції.    

У першому таймі наші земляки на 16-й хвилині відкрили рахунок. Джогдом Алайн Гаетан зручною передачею вивів віч-на-віч з воротарем суперника Сергія Скалія і той майстерно переграв свого візаві. В другому таймі тернополяни до 65-ї хвилини тримали свої ворота на замку, а потім наші футболісти підсіли в першу чергу фізично, адже грали другий матч за два дні без замін, в підсумку поступилися івано-франківцям – 1:6.

Честь Тернопільщини в цьому матчі захищали: Михайло Тантала (ФК «Звиняч» Чортківщина), Роман Раєвський, Василь Пшеничний, Віктор Слободян, Степан Басістий (усі – «Бастіон-1427» Горішня Вигнанка), Владислав Іванов, Іван Лавров, Джогдом Алайн Гаетан, Сергій Скалій (усі – «Кристал» Чортків), Петро Кривий, Михайло Оконський (обидва – «Агрон-ОТГ» В. Гаї).

Нагадаємо, на першому етапі Кубка регіонів збірна Тернопільської області вчора, 24 квітня, перемогла збірну Закарпатської області – 2:1 (голи за нашу команду забивали Іван Лавров та Сергій Скалій).

Федерація футболу Тернопільської області вдячна футболістам, які гідно захищали честь нашого краю на Кубку регіонів, а командам "Кристал" (Чортків), "Агрон-ОТГ" (В. Гаї) та "Бастіон-1427" (Горішня Вигнанка) за те, що відпустили своїх гравців до табору збірної.