«ДСО-Поділля»: срібний призер чемпіонату області заявив трьох нових футболістів

2018-04-11 12:29:59.000000

Срібний призер Тернопільської області 2017 року сьогодні, 11 квітня, провів попередню заявку на новий футбольний сезон-2018. До неї потрапило 22 гравця, серед яких три дебютанти.

Про заявку «ДСО-Поділля» можна сказати одне – команда з Тернопільського району повністю зберегла основний склад та точкового підсилилася гравцями на кілька позицій.

Отож, найвідомішим новачком «ДСО-Поділля» став досвідчений 31-річний півзахисник Назар Головко. Він виступав за чимало обласних команд аматорського рівня. Також свого часу грав у складі тернопільського «Банкіру» в другій футзальній лізі чемпіонату України. Минулий сезон Назар Головко захищав кольори зборівського «Колоса» у складі якого в чемпіонаті області зіграв 12 поєдинків та відзначився одним забитим голом.

Другим новобранцем колективу з Тернопільського району став 19-річний воротар Олександр Чернятинський. Сашко являється вихованцем тернопільської футболу, у дитячо-юнацькій футбольній лізі України виступав за дніпровський «Дніпро» (2013-15 рр.). Першою дорослою командою для Чернятинського стала тернопільська «Нива», у складі якої в 2016 році в аматорському чемпіонаті України провів три поєдинки та один – у чемпіонаті Тернопільської області. Останніх два сезони (2016/17 та перше коло 2017/18 рр.) Олександр виступав за молодіжний склад ФК «Олександрія», за який відіграв 21 матч.

І, насамкінець, третім новачком команди став 23-річний нападник Віктор Дорофей, який тернопільським любителям футболу знайомий за кількарічними виступами в складі бучацького «Колоса».

До слова, у складі «ДСО-Поділля» вже немає цілої групи футболістів. Це – Юрій Беркита, який другу частину минулого сезону вже не виступав за команду, виїхавши з родиною закордон, а також – Юрій Якубовський, Богдан Цупер, Арсен Літвінський, Віталій Колтко та Роман Стецюк.