Тернопільські школярі не зуміли пробитися до фіналу «Шкільної футзальної ліги»

2018-04-02 11:15:30.000000

1 квітня в Тернополі відбувся регіональний етап «Шкільної футзальної ліги України» сезону-2017/18. Разом з тернопільськими школярами з ЗОШ №29 змагалися однолітки з Чернівецької та Хмельницької областей.

У першому матчі тернополяни зустрічалися з представниками Хмельниччини – учнями Кам’янець-Подільської НВК №14 і поступилися суперникам з рахунком – 1:5. Єдиний гол у складі нашої команди забив Олександр Сорока.

Далі свій матч провели наші гості – школярі з Кам’янець-Подільського та чернівецької ЗОШ №27. І знову перемогу святкувала команда з Хмельниччини – 2:1, яка у підсумку здобула перемогу на змаганнях.

В останньому матчі, який вирішував долю другого місця, тернополяни перемагаючи після першого тайму з рахунком 2:1, не зуміли втримати переможного рахунку і в підсумку було зафіксовано нічию – 4:4, яка залишила вихованців тренера Володимира Ясючені на третьому місці, а чернівчани вибороли другу позицію. Голи в останній зустрічі в складі тернопільської команди забили – Олександр Сорока, Андрій Похонський, Олег Москальов, Лука Гуль.