«ДСО-Поділля» зіграло внічию з командою Олександра Алієва (+фоторепортаж)

2018-04-01 15:38:33.000000

Срібний призер чемпіонату Тернопільської області та володар кубка 2017 року команда «ДСО-Поділля» (Тернопільський район) сьогодні, 1 квітня, у першому товариському матчі 2018 року зіграла внічию з учасником аматорського чемпіонату України ФК «Хмельницький», який віднедавна очолив екс-гравець національної збірної України Олександр Алієв – 1:1.

У першому таймі активніше грали хмельничани, які власне і відкрили рахунок у матчі. Після прострілу оборонці «ДСО-Поділля» порахували, що атакувальний гравець ФК «Хмельницький» знаходиться в положенні поза грою і зупинилися. Натомість асистент арбітра прапорця не підняв і господарі вийшли вперед (1:0).

Після відпочинку підопічні Андрія Гринченка перехопили ініціативу і вже вони диктували гру. В одному з епізодів на початку другого тайму нашим землякам вдалося зрівняти рахунок. Фланговий півзахисник «ДСО-Поділля» Артем Вітович завдав потужного удару, воротар не справився з м’ячем, відбив того перед собою і Владислав Левчик переправив смугастого у сітку воріт (1:1).

У час, що залишався суперники створили ще по кілька гольових моментів, але  гравцям бракувало точності у завершальній стадії атак.

«ДСО-Поділля» у звітному матчі виступало у такому складі: Владислав Бритковський – Андрій Гринченко, Тарас Кормило, Дмитро Стриєшин, Юрій Процик – Володимир Лема, Валентин Білик, Артем Вітович, Петро Скибляк – Владислав Левчик, Юрій Сорочан. На заміну виходили: Олександр Чернятинський, Назар Стецюк, Назар Головко, Станіслав Скибіцький.