Чортківський «Кристал» впевнено переміг «Покуття» (+фоторепортаж)

2018-03-31 15:18:29.000000

Сьогодні, 31 березня, учасник аматорського чемпіонату України та бронзовий призер чемпіонату Тернопільської області чортківський «Кристал» у Синькові Заліщицького району в товариському матчі зустрічався зі ще одним учасником аматорського чемпіонату – командою «Покуття» (Коломия, Івано-Франківська область) і впевнено переміг суперника з рахунком – 5:2.

Перший гол чортківська команда забила на 39-й хвилині. Після прострільної передачі з лівого краю атаки Яном Ковалевським, м’яч у сітку воріт «Покуття» спрямував Олексій Балабан (1:0). А на самому початку другого тайму гольовою теж була передача від лівої бровки. Цього разу в ролі асистента виступив Андрій Понєдєльнік, а точним виявився удар Назара Ільчишина (2:0).

На 67-й хвилині автором голу став чортківчанин Андрій Понєдєльнік, якому вже асистував Назар Ільчишин, котрий вивів свого партнера по команді віч-на-віч з голкіпером «Покуття» і Андрій майстерно того переграв (3:0). На 73-й хвилині чортківська команда організувала швидку атаку через центр. Знову Назар Ільчишин шикарною передачею вивів цього разу Віталія Драча на побачення з голкіпером і той був точним (4:0).

Миттєва розслабленість гравців «Кристалу» коштувала їм двох пропущених голів на 80 і 82-й хвилин (перший пропущений гол був з пенальті, який справедливо призначив арбітр матчу). І все ж крапку в матчі поставили саме гравці чортківської команди! На 85-й хвилині камерунець Джон Домален Гайтана забив красень-гол потужним ударом метрів з 20-ти у самісіньку «дев’ятку» (5:2).