Попередню згоду на участь у чемпіонаті Тернопільської області дали 26 команд

2018-03-29 17:34:55.000000

Сьогодні, 29 березня, у приміщенні Федерації футболу Тернопільської області відбулася нарада з представниками футбольних команд вищої та першої ліг. За її підсумками, офіційні особи 26 футбольних команд дали попередню згоду на участь у чемпіонаті Тернопільської області 2018 року.

Команди розділено на дві ліги – вищу і першу.

До вищої ліги увійшли: «Агрон-ОТГ» (В. Гаї), «ДСО-Поділля» (Тернопільський район), «Кристал» (Чортків), ФК «Бережани», «Колос» (Зборів), «Дністер» (Заліщики), ФК "Козова", «Збруч» (Підволочиськ), ФК «Вишнівець-1», ФК «Тернопіль».

16 команд першої ліги за територіальним принципом розділено на дві групи – південну і північну.

До південної групи увійшли колективи: ФК «Скала-Айва» (Скала-Подільська), ФК «Трибухівці» (Бучаччина), ФК «Заводське» (Чортківщина), «Колос» (Бучач), «Юність» (с. Горішня Слобідка, Монастириський р-н.), ФК «Підгайці», ФК «Вигнанка» (Чортківщина), ФК «Мельниця-Подільська» (Борщівщина).

Північну групу склали команди: ФК «Копичинці», ФК «Шумськ», ФК «Тернопіль-Педліцей», ФК «Збараж», «Три валети» (Кременець), «Арсенал» (Білокриниця, Кременецький р-н), ФК «Вишнівець-2», «Зоря» (Хоростків).

Команди першої ліги на першому етапі гратимуть два кола, а потім перша і друга четвірки кожної з груп об’єднаються і визначатимуть місця з 1 по 8 і з 9 по 16-те з так званими «золотими» очками. На другому етапі команди гратимуть у два кола з колективами, з якими не грали на першому етапі.  

Старт нового сезону заплановано на неділю, 22 квітня.