Андрій Павелко: «Після завершення реконструкції бази, у тернопільських дітей будуть всі умови для професійного футбольного росту» (+фото)

2018-03-17 15:38:03.000000

Під час робочої поїздки до Тернополя президент Фендерації футболу України побував на тренувальній базі ФК «Нива» (Тернопіль) і поділився враження від побаченого.  

– Поки що тут ведуться ремонтні работи, але вже зовсім скоро база стане повноцінним тренувальним спорткомплексом з двома повнорозмірними полями, басейном, тренажерним залом, тенісними площадками і майданчиком зі штучним покриттям. Зараз у новому залі бази вже займаються найменші вихованці клубу, з якими вдалося поспілкуватися і зробити спільне фото. Тішуся за дітей, адже після завершення реконструкції бази, у них будуть всі умови для професійного футбольного росту. Побажав юним спортсменам успіху і стати в майбутньому гравцями нашої головної команди – національної збірної, – сказав президент ФФУ.

За словами Андрія Павелка, в Тернопільській області в цьому році планується відкриття 24 нових міні-футбольних майданчиків з сучасним штучним покриттям.