ФК «Бережани» поступився у Рогатині

2018-03-17 15:04:03.000000

Сьогодні, 17 березня, ФК «Бережани» в гостях зіграв товариський поєдинок з ФК «Рогатин» (команда другої ліги чемпіонату Івано-Франківської області). Цікавий матч завершився перемогою рогатинської команди – 2:0.

Як розповів головний тренер ФК «Бережани» Ігор Твардовський, загалом за рівної гри, його підопічні перший тайм зіграли з суперником внічию – 0:0, а в другій 45-хвилинці пропустили два голи.

Перший гол було забито після того, як місцевий суддя призначив доволі сумнівний пенальті, в епізоді коли бережанець Юрій  Цьоник вів боротьбу з опонентом. Кіпер ФК «Бережани» Сергій Цяпа не зумів виграти дуель у польового гравця ФК «Рогатин» (1:0). Друге взяття воріт бережанської команди сталося після кутового. У великому скупчені гравців обох команд, господарі зуміли проштовхнути м’яча у ворота гостей (2:0).

У складі бережанської команди найближче до взяття воріт був нападник Олександр Грінько, у першому таймі він не зумів переправити м’яча у ворота з близької відстані, а в другому – поцілив у поперечину.

ФК «Бережани» у звітному матчі виступали в такому  складі: Гарас (Цяпа, 46) – Ковальчук (Зелінський, 75), Мострянський, Бадеме, Фарботняк – Стирчак, Марценюк (Цьоник, 46), Абрамець, Мацалап – Макар (Легета, 46), Грінько.

У планах ФК «Бережани» 25 березня (неділя) участь  у турнірні «чотирьох» команд у Трибухівцях (Бучацький р-н.). Хоча, не виключено, що бережанці проведуть ще один спаринг посеред тижня.