У чемпіонаті області Заліщицький район представлятиме «Дністер»

2018-03-03 20:11:44.000000

У сезоні-2018 у чемпіонату Тернопільської області Заліщицький район представлятиме команда «Дністер». Вона буде сформована на базі заліщицького «Прогресу», який у минулому сезоні зайняв шосте місце у вищій обласній лізі.

Як повідомив головний тренер команди Петро Гуйван, команда вперше після значної перерви збереться у понеділок, 5 березня. У межах двох тижнів заліщани працюватимуть над «фізикою». Водночас, за попередніми планами, 10 березня «Дністер» проведе спаринг зі «Скало-Айвою» (Скала-Подільська), а 15 березня – з тернопільською «Нивою», яка у Заліщицькому районі проводить навчально-тренувальний збір.  

За словами Петра Гуйвана, на 90 відсотків сформовано колектив «Дністра», залишається ще добрати 2-3 футболіста на проблемні позиції. Очікується що до команди повернеться з чортківського «Кристалу» досвідчений півзахисник Павло Чорномаз.

Також сталося відомо, що більшість домашніх поєдинків «Дністер» проводитиме у Заліщиках, водночас – кілька буде проведено у Добрівлянах, стадіон яких був домашньою ареною заліщицької команди минулого сезону.