Три спаринги за два дні

2018-02-28 13:27:59.000000

Активно готуються тернопільські команди до нового футбольного сезону. Незважаючи на морозяну погоду, протягом двох найближчих днів, 28 лютого і 1 березня на Тернопільщині відбудеться одразу три спаринги за участю обласних команд.

Сьогодні, 28 лютого, у Тернополі поміряються силами чемпіон Тернопільської області 2017 року великогаївський «Агрон-ОТГ» і учасник Дитячо-юнацької футбольної ліги України (U-19) тернопільська ДЮСШ. Початок матчу о 16.00.

А завтра, 1 березня, о 15.00 у Синькові (Заліщицький район) розпочнеться матч двох «Нив» – тернопільської та теребовлянської. Тернопільська «Нива», нагадаємо, є учасником другої ліги чемпіонату України, а теребовлянська – змагається у аматорському чемпіонаті України та є діючим чемпіоном Тернопільщини в першій лізі.

У перший день весни ще один спаринг відбудеться в Тернополі. Учасник студентського чемпіонату України – ФК «Тернопіль-Педуніверситет» гратиме проти ФК «Бережани», який у минулому сезоні став четвертим у вищій лізі чемпіонату Тернопільської області.