Команда Гусятина – чемпіон Гусятинського району з міні-футболу

2018-02-25 16:29:42.000000

Підійшов до завершення перший експериментальний зимовий чемпіонат Гусятинського району з міні-футболу на кубок «Вісника Надзбруччя” серед аматорів 2017-2018 рр. Команди пройшли дистанцію з 10 грудня по 25 лютого протяжністю у 11 турів.

За інформацією голови Гусятинської районної федерації футболу Віталія Остафійчука, якщо чемпіон, команда Гусятина, з першого ігрового дня захопила лідерство і отримувала його до фінішу, то срібні і бронзові нагороди дружини Городниці та Чабарівки відповідно здобули в останніх двох турах... Забивши 36 голів кращим бомбардиром чемпіонату став гусятинець Руслан Марцінковький.

Я вкотре переконався хто не хоче працювати, той шукає причини (холодно, слизько, спортзали малі), а хто хоче, той шукає можливість (закінчили з морозами, і слизько... і без травм!). Дякую Ігорю Вахріву –головному судді змагань та всім арбітрамНазару Трояну, Віктору Комару та Володимиру Ковальському, котрі на стадії зародження ідеї проведення чемпіонату підтримали її. Велике спасибі Ігорю Трояну директору Гусятинської ДЮСШ, за надання роздягалень та підготовку самого майданчика, – зазначив Віталій Остафійчук.