Юні гусятинські футболісти побували на матчі Ліги Європи (+фоторепортаж)

2018-02-24 15:23:09.000000

Неймовірно захоплюючою вийшла екскурсійна поїздка у Київ учасників футбольних секцій, які діють при Гусятинській районній федерації футболу. 35 дітей з Красного, Саджівок, Вікна, Хоросткова та Увислої 22 лютого поїздом з Хоросткова вирушили у столицю України.

Як повідомив голова Гусятинської районної федерації футболу Віталій Остафійчук, юні футболісти відвідали Володимирівський Патріарший Собор, прогулялись Хрещатиком та Майданом Незалежності, помолилися біля стелли Героїв Небесної Сотні... і потрапили на стадіон "Динамо". Працівник «динамівського» фан-клубу провела для гусятинських дітей екскурсію стадіоном і показала клубний музей флагмана українського футболу.

– Апогеєм вечора став поєдинок Ліги Європи між улюбленою командою «Динамо» та грецьким АЕКом. Заради цих щасливих очей дітей варто жити і працювати! "Динамо" не виграло, але і не підвело, пройшовши далі по турнірній дистанції Ліги Європи. Діти були надзвичайно щасливі. Сподіваюся, ця поїздка запам’ятається їм на все життя і дехто з них досягне значних успіхів у футболі, – розповів Віталій Остафійчук.

Федерація футболу Тернопільської області висловлює подяку голові Гусятинської районної федерації футболу Віталію Остафійчуку за його ініціативу, яку мали б брати за приклад інші футбольні осередки нашої області.