Фк "Тернопіль-Педліцей" підбив підсумки футбольного року

2018-01-03 09:41:09.000000

Тернопільський педагогічний ліцей спортивного профілю підбив підсумки 2017 року. На особливому рахунку в керівництва Педліцею футболісти, які в році, що завершився показали хороші результати.

Команда ФК «Тернопіль-Педліцей», більшість футболістів якої вперше виступали на дорослому рівні, в чемпіонаті Тернопільської області серед колективів першої ліги посіла доволі високе 6 місце.

– Планували бути в середині турнірної таблиці, так воно в підсумку і сталося. Шосте місце доволі хороший результат для нашої молодої команди. Така наша специфіка, що в першому колі ФК «Тернопіль-Педліцей» був представлений одними футболістами, результат гри яких був кращим і продуктивнішим, а в другому, в силу того, що випускники ліцею поступили у різні вузи, склад команди зазнав суттєвих змін. Цей фактор зумовив те, що на початку другого кола у ФК «Тернопіль-Педліцей» розпочався спад, футболісти притиралися один до одного і лише ближче до завершення чемпіонату команда стала показувати якісну гру, яка приносила результат, – зазначив головний тренер команди Андрій Івегеш.

Також ліцеїсти були на провідних ролях, захищаючи честь тернопільської ДЮСШ та ФК «Чортків-Педліцей».